x

LCD Soundsystem afslører nyt album på vej

LCD Soundsystem afslører nyt album på vej

Da LCD Soundsystem for et par uger siden blev føjet til plakaten for sommerens Coachella-festival, var det ikke alle, der var lige tilfredse ved tanken om, at det amerikanske band skulle genforenes. Det er der bare ikke noget at gøre ved – for LCD Soundsystem er tilbage for at blive, understreger frontmand James Murphy i en lang erklæring på gruppens Facebook-side. Se hele beskeden nederst i artiklen. 

"Lad os lige starte det her ud med en opklaring," starter den længere historie om, hvordan genforeningen for det hedengangne band kom på tale. For kort at opsummere tekstens hovedpunkter, så udtrykker Murphy sin forståelse over for de fans, der er skuffede over genforeningen. Samtidig understreger han dog, at bandet ikke bare spiller nogle genforeningskoncerter, men gør et fuldt comeback, der tilmed bliver fulgt op af et album allerede i år. Yderligere information om albummet må vi dog vente på lidt endnu. 

"Vi spiller ikke bare på Coachella. Vi spiller over det hele. Det er ikke bare en genforeningsturné. Vi udgiver et album (engang i år – arbejder stadig på det, faktisk)," skriver Murphy på vegne af bandet. 

LCD Soundsystem splittede op i 2012, 11 år efter gruppens dannelse og syv år efter deres skelsættende selvbetitlede debutalbum, der placerede dem solidt på hitlisterne med blandt andet "Daft Punk Is Playing at My House", ligesom efterfølgeren "Silver Sound" indeholdt bandets hidtil største hit, "All My Friends". Siden bruddet i 2012 har flere af bandmedlemmerne haft individuelle projekter, James Murphy sit pladeselskab DFA Records, og guitarist Al Doyle har fortsat stor succes med bandet Hot Chip og New Build. LCD Soundsystem udgav en julesang i december måned, der var gruppens første single siden "Throw" fra 2010. Den kan du høre her.

Læs hele opdateringen herunder.

 

let's just start this thing finally with some clarity.i write songs all the time.  sometimes they're just weird songs...

Posted by LCD Soundsystem on Tuesday, 5 January 2016


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA