x

Se maskeret David Bowie i ny, gådefuld musikvideo

Se maskeret David Bowie i ny, gådefuld musikvideo

Nu er der ikke længe til, at David Bowie sender sit nye album, ★ (udtales "Blackstar") på gaden. Men ventetiden kan absolut kortes ned. Musikvideoen til singlen "Lazarus" er netop blevet offentliggjort, og tematikken følger op på musikvideoen til titelmelodien, der blev udgivet kort før jul. 

Musikvideoen til Lazarus er ligesom forgængeren instrueret af den svenske instruktør Johan Renck ("Vikings", "The Last Panthers", "Breaking Bad", "Walking Dead", "Bloodline").

"Lazarus" er desuden den eneste sang på det nye album, som også er med i det kritikerroste musikteaterstykke af samme navn, som Bowie har skrevet med Enda Walsh, og som han har komponeret ny musik til. Stykket havde verdenspremiere den 18. november i New York, og selv om Bowie ikke optræder live længere, gik han ikke af vejen for at lade hovedrolleindehaveren Micheal C. Hall (kendt fra tv-serier som Dexter og Six Feet Under) tage rollen som Bowie, da sangen for nylig blev fremført live på "The Late Show with Stephen Colbert". Se den optræden der.

Her kan du se den spritnye musikvideo til "Lazarus", som blev udsendt her til morgen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA