x

Grammy-prisvindende Snarky Puppy Til Danmark

Grammy-prisvindende Snarky Puppy Til Danmark

Det banebrydende amerikanske fusionsband Snarky Puppy gæster Amager Bio den 16. august i år. Sidst orkesteret lagde vejen forbi Danmark var med en koncert i Herning, der blev udsolgt på få minutter. 

Snarky Puppy blander jazz, funk og r&b under ledelse af guitarist, komponist og arrangør Michael League og har opnået stor anerkendelse i musikverdenen efter at have arbejdet sig op uden en pladekontrakt. Blandt orkesterets fans er prominente navne som Prince og Pat Metheny at finde. 

Bandleder Michael Leagues filosofi er at lade Snarky Puppys rygte sprede gennem musikken og samtidig bevare gruppes uafhængige status. 

Snarky Puppy har udgivet fire studieplader, men også fem livealbum, hvilket understreger, at live-musikken er gruppens store passion, og det bliver nemt til 200 koncerter om året for det stærkt sammenspillede band. 

Når det 12 mand store ensemble ikke turnerer som Snarky Puppy, indspilleder medlemmerne individuelt med store navne som Erykah Badu, Snoop Dogg og Justin Timberlake, men arbejder også med velgørende projekter og som undervisere.  

Billetsalget starter onsdag d. 13. januar klokken 10 på Billetlugen

Få en forsmag på Snarky Puppys unikke lyd her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA