x

Spillestedet Stengade og Jan Sneum indleder samarbejde

Spillestedet Stengade og Jan Sneum indleder samarbejde

Det københavnske spillested Spillestedet Stengade har startet et samarbejde med musikjournalisten Jan Sneum under navnet Sneum Instituttet

Jan Sneum er kendt for radioprogrammet Sneums Garage på P6 Beat og Sneums Palads på internetradioen The Lake, og det er ham, der har håndplukket en række artister til at give koncert på Spillestedet Stengade.

Sneum Instituttets koncerter indledes af et interview mellem artisterne og Jan Sneum foran publikum, der på den måde kan få et unikt indblik i kunstnernes univers. Koncerterne er fordelt hen over fire datoer i foråret, hvor den første vil løbe af stablen den 21. januar med bandet The Courettes

The Courettes består af det dansk-brasilianske ægtepar Martin og Flavia, der spiller hårdtslående og lige-ud-af-landevejen garagerock. Bandet udgav sit debutalbum ''Here are The Courettes'' i efteråret. 

Jan Sneums egen intention med sin funktion og med Sneum Instituttet er klar: – Jeg skal holde ørerne stive. Det kunne være starten på en række erindringer, men er nok snarere en anvisning på, hvordan man kan blive ved at være vild med musik og historierne omkring. Mainstream gør slap, og skal ørerne holdes ranke, skal der musik med kant til. I Sneum Instituttet arbejdes med at holde ørerne nysgerrige og åbne. I musik og tale. Også selvom hørelsen måtte svækkes.

Få en forsmag på The Courettes røvsparkende rock'n'roll her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA