x

Zayn Malik: Mine gamle One Direction-kolleger vil ikke tale med mig

Zayn Malik: Mine gamle One Direction-kolleger vil ikke tale med mig

Den 25. marts sidste år forlod Zayn Malik boybandet One Direction, og siden har der tilsyneladende været kold luft mellem ham og resten af gruppen.

Zayn Malik har udtalt, at det eneste medlem af One Direction, han stadig er i kontakt med, er Liam Payne, mens resten af gruppen ignorerer hans forsøg på at tage kontakt. 

Zayn Malik forsøger sig netop nu med en solokarriere under 50 Cents vinger og har arbejdet sammen med Odd Future og Tyler, The Creator, men har tidligere antydet, at der har været spændinger mellem ham og de tidligere bandmedlemmer.

Det var i et interview med magasinet L'Uomo Vogue, at Malik fortæller: "Sandheden er, at jeg ikke har talt med nogle af de andre fyre overhovedet. Jeg har talt en smile med Liam, og det er bare sådan, det er. Jeg har prøvet at række ud til et par af dem, men de svarede mig aldrig tilbage."

Malik fortsætter: "Offentligt har de altid svaret, at de havde talt med mig, og at vi var venner, men det er ikke tilfældet. Jeg prøvede at være deres ven, men har aldrig fået et svar tilbage."

Zayn Malik har derudover tidligere hældt benzin på bålet og udtalt til The Fader, at bandets musik som ''generic as fuck'', altså at det ikke har noget særpræg.

Hør Zayn Malik synge solo her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA