x

Nordic Noise Festival søger bands

Nordic Noise Festival søger bands

Den københavnske indendørs rockfestival Nordic Noise løber af stablen den 13. og 14. maj på Remisen ved Trianglen på Østerbro. Har du et rock/hardrock/heavyrock, der kribler efter at komme ud at spille, er der mulighed for at sende en ansøgning afsted frem til 1. februar. Der er nemlig fem ledige pladser tilbage på programmet.

"Remisen på Østerbro er et ubeskrevet kapitel i rockkoncert-sammenhæng. Det laver vi om på nu. Stedet har de perfekte rammer til en klassisk indendørs rockfestival. Vi lover, der både bliver fantastiske musikalske oplevelser samt et stort udvalg af alt det, rockpublikummet elsker, altså masser af god øl, spiritus, mad og en masse spændende merchandise-stande med blandt andet tøj, mikrobryg-øl, musikudstyr og tonsvis af plader, fortæller Michael H. Andersen, talsmand for arrangøren Nordic Noise.

Det foreløbige program for 2016 byder på blandt andre Mike Tramp (feat. Lucer), Kickin Valentina (US), Childrenn (DK), Sea (DK) (billedet), Freddy And The, Phantoms (DK), Mustasch (S), The Treatment (UK), Now Or Never (DK/FR), St. Prostitute (DK), Powerplay (DK) og Dear Delusion (DK).

Nordic Noise haft tidligere haft bands som Siamese, Black Book Lodge og Shotgun Revolution på programmet. En af Nordic Noises vigtigste mediepartnere er myROCK Radio, der ligeledes fokuserer meget på den danske rock. Steen Skovgaard fra myROCK udtaler:

"Programmet for Nordic Noise 2016 er lige i øjet. Det er fantastisk, at der er plads til en rendyrket rockfestival i lille Danmark – som samtidig giver plads til de nye, danske navne, der ellers ikke får lov at shine på mere kommercielle festivaler. Personligt glæder jeg mig til at se Sea, Kickin Valentina, Mustasch og mine danske darlings, St. Prostitute."

Billetprisen er 300 kroner pr. dag og 500 kr. for partout-billetter gennem Billetto.

Yderligere information om Nordic Noise Festival 2016 samt de optrædende artister findes på www.nordicnoise.dk

Ansøgningsfristen for nye bands er altså den 1. februar. Ansøgningen skal indeholde: Facebook/Webside, Band bio, pressebilleder, YouTube/videolinks, Soundcloud / MP3 / Dropbox / wetransfer, og kontakt informationer (e-mail og telefonnummer). Ansøgningen skal sendes til [email protected]

Det endelige program vil blive offentliggjort den 11. februar. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA