x

Linkin Park udgiver nyt album i 2016

Linkin Park udgiver nyt album i 2016

Linkin Park har bekræftet, at de udgiver nyt album i 2016. Det skriver NME.

Tidligere på måneden postede bandet et billede på deres Instagram af frontmand Chester Bennington i studiet med beskeden: "Tilbage på arbejde denne uge."

 

back to work this week @chesterbe

Et billede slået op af LINKIN PARK (@linkinpark) denNu fortæller rapper Mike Shinoda fans i en webchat: "Det går godt. Det bliver udgivet senere ... Det bliver i anden halvdel af året, tænker jeg."

"Vi begyndte på det. Vi har nogle sange under opsejling. Det er mest ord og melodier på nuværende tidspunkt," fortsætter han. "Jeg tror, at alle er ret tilfredse med, hvordan det udarter sig. [Guitarist] Brad [Delson] og Chester er kommet med mig meget ind ... Og det føles som en rigtig godt start."

Der er dog ikke mange flere detaljer om albummet. Shinoda slår fast: "Vi har ikke sangtitler eller sådan noget ... Det er mest bare vokal og klaver og guitar – akustisk guitar – og nogle samples og den slags på nuværende tidspunkt. Og selvom vi har barberet det helt ned, synes jeg, at vi er meget glade og spændte over, hvor tingene er på vej hen."

Linkin Park var sidst albumaktuelle med "The Hunting Party" i 2014. GAFFAs musikanmelder Keld Rud kvitterede med fire stjerner og skrev: "Det er som om at det ekstra gear, Linkin Park har fået ved at skrue op for forstærkeren, giver velkendte opskrifter et velfortjent frisk pust."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA