x

Glenn Danzig udsender gammelt materiale

Glenn Danzig udsender gammelt materiale

Den tidligere Misfits-frontmand har siden 1987 udsendt plader under navnet Danzig, og nu samler Glenn Danzig indspillet materiale fra dengang til i dag på et dobbeltalbum fyldt med ikke tidligere udsendt materiale.

I et interview med MTV fortæller Danzig, at pladen kommer til at bestå af sange, der havde været tænkt som b-sider, individuelle singler eller sange, der enten ikke passede ind på pladerne eller simpelthen ikke nåede at blive færdige i tide.

Derudover er der på pladen også tre coverversioner af henholdsvis T. Rex' "Buick McKane", The Germs' "Caught in My Eye" og David Bowies "Cat People (Putting Out Fire)".

Derudover er også en akustisk version af sangen "Come To Silver", som Danzig i 1995 skrev til Johnny Cash, som han aldrig indspillede (Cash indspillede dog sangen "Thirteen" af Glenn Danzig til "American Recordings").

Vokalen på "Come To Silver" var dog blevet slettet i mellemtiden, og det er ikke det eneste, Danzig har måttet genindspille.

"Hele pladen var en regulær plage. Der var en masse overraskelser undervejs og en masse arbejde. Jeg troede, at mange af sangene var mere færdige, og at de ikke var, gjorde det hele meget hårdere".

"The Lost Tracks Of Danzig" udsendes 10. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA