x

Vandt du G! Festival?

Vandt du G! Festival?

I dagene 19.-21. juli finder Færøernes største musikfestival G! Festival sted, nærmere betegnet i landsbyen Göta, skønt beliggende med havet til den ene side og bjerge til den anden. Sammen med sin hovedsponsor, Atlantic Airways, gav G! Festival nu GAFFAs læsere mulighed for ikke blot at vinde et festivalpas med adgang til festivalen alle tre dage inklusive camping, men også at vinde en flybilletter tur-retur til festivalen, så du kunne komme derop uden at skulle have tegnebogen frem.

På festivalen kan du opleve en lang række internationale og færøske kunstnere, blandt andre de meget roste engelske, jazzede og eksperimenterende alternativ-poppere Guillemots – som GAFFA gav 6 ud 6 stjerner for deres koncert på Loppen i november 2006 – de svenske melankolikere Loney, Dear, de norske støjrockere Serena Maneesh, de irsk inspirerede amerikanere The Young Dubliners, den islandske singer-songwriter Péter Ben og hans landsmænd, galmandsrockerne Dr. Spock, de færøske sangere og sangskrivere Teitur og Eivør og vore egne Nephew og Hatesphere, der næppe behøver yderligere introduktion.

Som sagt kunen du vinde en billet til festivalen, inklusive flytransport Danmark-Færøerne tur-retur. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål – og nej, der var ingen valgmuligheder, det skulle være til at svare på. Bemærk: Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i konkurrencen. Bemærk, at præmien ikke kan ombyttes til kontanter, og at du ikke kan ændre navn på flybilletterne, når dette er aftalt.

Svaret er: Tórshavn

Hvis du ikke er så heldig at vinde, skal vi huske at gøre opmærksom på, at Atlantic Airways også sælger festivalpakker med festivalpas og returbilletter Danmark-Færøerne fra kroner 2995,-. Læs mere på http://www.greengate.fo

De heldige vindere er som følger – tillykke!:
Lone Petersen
8240 Risskov

Sara-Louise Kirkeby Eriksen
1850 Frederiksberg C

G Festivals hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA