x

Dizzy Mizz Lizzy offentliggjort til Nibe Festival

Dizzy Mizz Lizzy offentliggjort til Nibe Festival

Nibe Festival har netop løftet sløret for endnu en række af navne, der spiller på festivalen, der løber af stablen fra den 29. juni til den 2. juli. De har tidligere offentliggjort navne som Magtens Korridorer og Volbeat, der resulterede i, at onsdagsbilletterne er meldt udsolgt. De netop offentliggjorte navne er Dizzy Mizz Lizzy, Stine Bramsen, Phlake og Gilli.

Tim Christensen og resten af Dizzy Mizz Lizzy er klar med nyt materiale efter en albumpause på 20 år. Nibe Festival er et af de få steder, som bandet gæster i løbet af sommeren, og der er lagt op til en god blanding af nyt materiale og klassikere som "Silverflame" og Waterline".

Stine Bramsen, kendt fra Alphabeat, udgav i 2015 sit debutalbum "Fiftyseven" og spiller i løbet af januar og februar en udsolgt Danmarksturné.

R&b/soul-gruppen Phlake har haft en stort hit på P3 med nummeret "Pregnant" og har derudover indspillet en coverversion af Bon Ivers store hit "Skinny Love".

Rapperen Gilli har efterhånden slået sit navn fast på den danske scene med sangene "Orale" og "C'est la vie", der var et stort hit i 2015. Han er aktuel med sin nye single "Tidligt Op".

Nibe Festival 2016

Onsdag den 29. juni til lørdag den 2. juli

Billetsalget foregår via Billetlugen.dk

Lyt til det nyeste udspil fra Dizzy Mizz Lizzy, sidste forårs single "Made to Believe" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA