x

Explosions in the Sky gæster Danmark

Explosions in the Sky gæster Danmark

Texas-post-rockerne Explosions In The Sky gæster Pumpehuset i København den 15. juni. 

Explosions in the Sky var sidst pladeaktuelle i 2011 med ''Take Care, Take Care, Take Care'' og besøgte i forbindelse med udgivelsen et udsolgt Lille Vega. Nu bryder gruppen den lange pause med pladen ''The Wilderness'', som er sat til at udkomme den 1. april. ''The Wilderness'' er produceret af bandets mangeårige samarbejdspartner John Congleton, der også har arbejdet sammen med navne som Swans og St. Vincent.

Det nye album rygtes at fokusere mere på den progressive lyd, som bandets tidlige udgivelser bar præg af, men har også hentet inspiration fra Pink Floyds ''Meddle'' og ''Obscured by Clouds'' samt kunstnere som Peter Gabriel, The Cure og Fleetwood Mac. 

Explosions in the Sky startede som band i 1999 og markerede sig for første gang med sin særlige, storladne instrumentale rock i begyndelsen af årtusindet. 

De er blevet sammenlignet med prog-rock-pionererne Mogwai og Godspeed You! Black Emperor, brød igennem med 2003-albummet ''The Earth Is Not a Cold Dead Place'' og fik stor opmærksomhed igen i 2007 med albummet ''All of Sudden I Miss Everyone''.

Billetsalget starter fredag d. 22. januar klokken 10 via Billetlugen.dk.

Varm op til koncerten til sommer med den nye sang ''Disintegration Anxiety'' fra Explosions in the Skys kommende album ''The Wilderness'' her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA