x

Distortion afslører 2016-formatet – hvor du kan skabe din egen gadefest

Distortion afslører 2016-formatet – hvor du kan skabe din egen gadefest

Den københavnske festival Distortion kan nu afsløre årets lokationer, hvor Distortions gæster kan feste løs i fem dage fra 1.-5. juni 2016. I 2016 vender Distortion tilbage med gadefester 1. og 2. juni på Nørrebro og Vesterbro og Distortion Ø på Refshaleøen og i Københavns havn 3. og 4. juni.

Til Distortion 2016 kommer der to dage med gadefester. De afholdes på Nørrebro onsdag 1. juni og på Vesterbro torsdag 2. juni. Gadefesterne er med arrangørernes egne ord "en hyldest til gadekulturen, kærligheden til København og den lokale, spraglede skaberlyst." Fra i dag kan man ansøge om at afholde sin egen gadefest på Nørrebro og Vesterbro og blive en såkaldt street host. Om dette koncept skriver arrangørerne:

"Vil du være med til at give festen videre til byen? Distortion giver initiativet fri på Nørrebros og Vesterbros gader. Har du et sjovt, vildt, skævt koncept til en gadefest, en mad- eller barbod eller et kunstnerisk projekt, som kan tilføre liv og mangfoldighed? Så vil Distortion meget gerne høre fra dig." Læs mere her

Gadefesterne er ekspanderet kraftigt siden starten af 2010'erne og fylder i dag gaderne med over 100.000 mennesker fra ind- og udland hver dag.

Distortion Ø blev lanceret i 2015 og vender nu tilbage. Fredag 3. juni og lørdag 4. juni huser Refshaleøen og Københavns havn Distortion, som præsenterer den internationale elektroniske begivenhed Distortion Ø. I 2015 havde Distortion Ø 11.500 gæster og var dermed en af Skandinaviens største elektroniske arrangementer med et stort line up af danske og internationale klubnavne, blandt andre Wooden Wisdom alias Zach Cowie og skuespilleren Elijah Wood, DJ Fitz, Brodinski, Die Vögel, Pharfar, Højer Øye, Tekno Tunnel, Simon Dokkedal, Pladevennerne og mange flere. Endnu er ingen navne offentliggjort til 2016-programmet.

Derudover præsenterer Distortion i samarbejde med udvalgte spillesteder og klubber nattefester og -koncerter fra onsdag 1. juni til fredag 3. juni. Disse arrangementer går under navnet Distortion Club.

Søndag vil igen i år stå i hyggens tegn og foregå i afslappede omgivelser.

Billetsalget er i gang. Distortion Pass giver adgang til alle arrangementer til Distortion 2016. Man kan stadig nå at få fat i et Early Bird Distortion Pass til 450 kr. (almindelig pris 550 kr.) via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA