x

Cavalera-drengene sammen igen

Cavalera-drengene sammen igen

Brazilianske Sepultura blev dannet i 1984 af brødrene Max og Igor Cavalera, Walter Silva, Paulo Pinto og Jairo Guedes, og efter nogle udskiftninger var de i 1996 efter udgivelsen af albummet "Roots" på toppen af deres karriere.

Men i 1996 ville bandet ikke forny en kontrakt med deres manager, der samtidig var Max Cavaleras kone, og han forlod derfor bandet og dannede Soulfly.

Sepultura fortsatte med at udgive plader, og senest er kommet "Dante XXI", der blev udsendt sidste år. Der er efterfølgende kommet historier om, at Sepultura var ved at blive opløst, men der ligger endnu ikke en officiel melding, selvom guitaristen Andreas Kisser har udtalt, at Igor Cavalera officielt forlod bandet for omkring et år siden.

Men nu foreligger muligheden for at de to Cavalera-brødre vil udsende et album sammen. På den officielle Soulfly-webside fortæller Max Cavalera i hvert fald, at han har været i studiet med sin bror for første gang i ti år.

"Lige nu lyder det meget aggressivt, men igen – på dette tidspunkt er der ingen regler og begrænsninger med det. Det bliver primært mig og Igor, men jeg vil have nogle andre folk involveret. Det kommer til at minde om Nailbomb i det, at det kun er to gutter, nogle venner, og et album – men det får helt sikkert sin egen stil. Det er metal Cavalera-style, og det bliver det tætteste, nogen kommer på at se nogen som helst form for gendannelse. Jeg ved ikke, hvad fanden der kommer til at ske med det, men jeg er meget spændt på at se, hvor det bevæger sig hen, og hvad vi kan gøre".

Meget kunne desuden tyde på, at Andreas Kisser og de resterende medlemmer vil udsende et nyt Sepultura-album til næste år, hvilket kunne blive det første uden deltagelse af en Cavalera-bror.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA