x

Ny live-session: Psykedeliske Skalkeskjul danser videre

Ny live-session: Psykedeliske Skalkeskjul danser videre

Dansksproget rock har fået et nyt navn. Skalkeskjul imponerede sidste år med deres debut-EP, "Hopladi & Gemmeleg", og var de første til at ligge de maksimale otte uger ud på P3 Barometerets første plads med deres single "Danser Videre". Du kan her forneden se en eksklusiv live-optræden af "Danser Videre" med Skalkeskjul i Black Tornado Studio. 

På "Danser Videre" kunne Skalkeskjul sagtens overbevise som en moderne genkomst af de danske rock-helte Steppeulvene. I den henseende har de da også den ældre brigades anerkendende stempel. Steppeulvenes tidligere guitarist Stig Møller har udtalt: "Det her er noget af det fedeste, jeg har hørt i rigtig mange år, og den mest positive oplevelse jeg har haft længe."

"Hopladi & Gemmeleg" blev i januar 2016 udgivet på vinyl, og røg efter 24 timers salg ind på en 9. plads på den danske vinylhitliste.

I april går bandet fra Kolding i studiet og begynder indspilningerne til deres debutalbum med producer Peter Sloth (Fribytterdrømme). Det vil da også være muligt at opleve Skalkeskjul sommeren over i det danske festivallandskab. 

Se "Danser Videre" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA