x

Vandt du Gogol Bordello?

Vandt du Gogol Bordello?

Sidste år spillede amerikanske Gogol Bordello med de østeuropæiske rødder hele tre jobs i Danmark – på Roskilde Festival, VoxHall (Århus) og Vega (København) – hvor de ved alle lejligheder blev rost for at have leveret vanvittigt medrivende koncerter med den fuldstændig hyperaktive frontmand Eugene Hütz som indpisker.

Nu vender de tilbage i forbindelse med udgivelsen af deres fjerde album "Super Taranta", der udsendes 10. juli, hvor bandet endnu engang vil byde ind med deres unikke og yderst tempofyldte blanding af kabaret, punk og sigøjner-inspireret musik. Som opvarmning til udgivelsen spiller gruppen nemlig 30. juni på VoxHall i Århus, deres eneste koncert i Danmark i denne omgang.

Sidst Gogol Bordello gæstede netop VoxHall, beskrev GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann bandet på følgende vis:

"I en kollektiv magtdemonstration understreger Gogol Bordello atter en gang sin overlegenhed, når det kommer til sprudlende, uhørt kulørte og kompromisløse liveshows, der medrivende betager publikum med en forunderligt vellykket mikstur af punk, reggae, dub, calypso og polka."

Dermed er der altså store forventninger til gruppens næste koncert på dansk jord. Billetsalget er i fuld gang via e-billet og Billetlugen, men du kunne også satse på at være en af de heldige, der hver vinder 2 billetter til koncerten på VoxHall. Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål:

Gogol Bordello-sanger Eugene Hütz er født i hvilket østeuropæisk land?
Og svaret er: Ukraine.

De heldige vindere, som har fået besked, er som følger. Tillykke!
Henrik Skare Jørgensen
7120 Vejle Øst

Adrian Bull
8000 Århus C

Stine Jensen
8600 Silkeborg

Stinus Stoumann Hoeks
8680 Ry

Jakob Johansen
8000 Århus C


Gogol Bordellos hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA