Smukfest er klar med størstedelen af programmet

Smukfest er klar med størstedelen af programmet

For nogen tid siden bekendtgjorde Smukfest, at festivalen for første gang nogensinde ikke ville afsløre kunstnernavne løbende, men offentliggøre størstedelen af navnene på én gang. Det skulle ske tirsdag den 26. januar.

Nu er tidspunktet så kommet, men allerede for en lille uge siden, den 20. januar, kunne festivalen melde ud, at den havde solgt alle cirka 27.000 partoutbilletter. Tilbage var enkeltbilletter, som går i salg tirsdag den 2. februar. Med andre ord kunne festivalen melde udsolgt af partoutbilletter uden at have annonceret ét eneste navn.

Nu kommer navnene så, og de mange købere kan dermed se, om de får valuta for pengene, eller om de har købt katten i sækken.

Navnene blev offentliggjort af festivalbooker Claus Visbye i Smag På P3, og festivalen har offentliggjort følgende hovednavne:

Rihanna, Sia, Sting, Axwell Ingrosso, Martin Garrix, Jess Glynne, Kygo, Maceo Parker, TV-2 & Special Guests

Blandt festivalens øvrige optrædende kan nævnes Kim Larsen, Mads Langer, De Eneste To, Sabaton, Nik & Jay, Ukendt Kunstner, Turboweekend, TopGunn, D-A-D, The Minds of 99, Gnags, Julias Moon vs. Scarlet Pleasure, Dizzy Mizz Lizzy, Suspekt, Sebastian, Go Go Berlin, Paul Young og TV-2 & Special Guests.

Festivalens største scoop må siges at være den australske sangerinde og sangskriver Sia, der ikke har spillet i Danmark siden 2010, hvor hun optrådte i Store Vega og har fået markant større succes siden da. En række af de øvrige hovednavne er hyppige gæster i Danmark, og Rihanna kan også opleves på Refshaleøen i København 7. juli til en koncert, der endnu ikke er udsolgt.

 

Hovednavne dag for dag:

29. juli-2. august: Live Camp på KærligHeden

Onsdag den 3. august: Rihanna, Martin Garrix med flere

Torsdag den 4. august: Kygo, Jess Glynne med flere

Fredag den 5. august: Sia, Sting med flere

Lørdag den 6. august: Axwell Ingrosso, Maceo Parker

Søndag den 7. august: TV-2 & Special Guests

 

Smukfest finder sted 3.-7. august i Dyrehaven i Skanderborg.

Se det fulde program og køb endagsbilletter på Smukfest 

Deltag i vores afstemning: Hvad synes du om årets Smukfest-program?

Se en video med størstedelen af programmet her:

Hør en playliste med kunstnere på Smukfest 2016:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA