x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Fransk overtagelse

Weekenden skydes i gang på den københavnske LGBT-natklub Jolene i Kødbyen, og denne aften befinder sig omkring en helt særlig begivenhed. Fredag aften overtager det franske natklubben, hvor målet er at bygge bro mellem de danske og franske relationer, og dette sker naturligvis bedst gennem musikken. Men det er ikke helt almindelige franskmænd, der står bag fredagens fest på Jolene. Den Franske Ambassade i København tager i en række elektroniske stjerneskud med under armen, og blandt disse findes blandt andre Coni, bakket op af sit label ClekClekBoom og Suleiman fra Latency Recordings.

Hvad: The French Embassy – Jolene Takeover

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81, Kbh. V

Hvornår: 29. januar fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Alle disse kvinder!

Fredag er det en særlig aften på den københavnske natklub og spillested, Rust. Der er blevet stablet en ordentlig fest på benene, når kvinderne i r&b og hiphop fejres ved hjælp af en række prominente kvinder på urban-scenen. Det bliver en rejse tilbage til 90'erne, og en aften i kvindernes tegn, når blandt andre Tia Turn Tables og KCL fyrer op for lydsystemet.

Hvad: Ladies in R&B & Hiphop

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 29. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Walthers Musikcafé fejrer milepælen

På Walthers Musikcafé i Skanderborg forstås der at værne om gæsterne. Spillestedet rundede for nyligt 6000 likes på Facebook, og som tak for støtten kvitterer spillestedet med en eksplosion af en fest til ære for dem, der holder hele Danmarks musikmiljø i gang – nemlig publikum. Bag festens lydbillede befinder der sig et hold af habile elektroniske lydsmede, blandt andre TAIT fra Apropos Live og MRTN, der ofte er at finde på Kupé i Aarhus. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: 6000 Likes Fest

Hvor: Walthers Musikcafé, Adelgade 125, Skanderborg

Hvornår: 29. januar fra kl. 16.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Culture Box præsenterer H.O.S.H.

Fredag aften på Culture Box er endnu en aften, der sent vil blive glemt, og svaret ligger som oftest hos den musikalske gæst. Den københavnske natklub er kendt for at trække det ypperste fra det elektroniske miljø til Danmark, hvilket endnu engang er tilfældet, når tyske H.O.S.H. svinger forbi. Udsprunget af Hamborgs gritty, hårdføre elektroniske miljø har manden bag H.O.S.H., Holger Behn efterhånden sat sit præg på den tyske electroscene, og succesen bag musikkollektivet Diynamic har stor del i H.O.S.H. konsekvente videreudvikling af den elektroniske musik.

Hvad: Culture Box Presents H.O.S.H.

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 29. januar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Hård folkemusik på Fyn

I Odense serveres der lørdag en kombination, der befinder sig langt fra det elektroniske vækstlag, når Klub Golem præsenterer det danske folk-metalband, Huldre. Huldre vandt i 2014 W:O:A Metal Battle og har i den forbindelse optrådt på Wacken-festivalen i Tyskland samt besøgte de sidste år den københavnske metalfestival, Copenhell. Foruden Huldre på scenen leveres der et skarptskåret dj-sæt af blandt andre Ras Bolding.

Hvad: Klub Golem – Huldre

Hvor: Kulturmaskinen, Farvergården 7, Odense C

Hvornår: 30. januar fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Nyt koncept i Aarhus

Lørdag lanceres der et nyt koncept, der ynder at værdsætte den elektroniske musik. På den lokale natklub Double Rainbow i Aarhus vægtes kvaliteten højest, når der i den forbindelse er inviteret en række yderst dygtige elektroniske musikere, der skal stå for aftenens fest. Bag lydpulten vil der bliver kastet lækre beats ud til det danseglade publikum, når Dee Brown og Roussakis sørger for weekendens fest i Aarhus.

Hvad: Valens #1

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 30. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA