x

Vandt du Pearl Jam-bokssæt?

Vandt du Pearl Jam-bokssæt?

Den 26. juni spillede Pearl Jam – som det nok vil være en del bekendt – i Forum i København, gruppens første optræden i Danmark efter den katastroferamte koncert på Roskilde Festival 2000.

Koncerten var udsolgt, men uanset om du havde billet eller ej, havde du nu muligheden for at vinde Pearl Jams nye, omfattende live-bokssæt, som kom på gaden dagen før gruppens Danmarksbesøg.

”Live At The Gorge 05/06” er et bokssæt med tre koncerter, bandet gav på "Gorge Amphitheatre" i byen George i den amerikanske delstat Washington. Udgivelsen består af intet mindre end syv cd'er og indeholder i alt 97 sange.

Alle tre koncerter er optaget på spillestedet "Gorge Amphitheatre", som bandet i tidsrummet september 2005 til juli 2006 frekventerede tre gange. Den første koncert den 1. september 2005 er særlig her ved at begynde med et ni-numre langt akustisk sæt, før gruppen sætter strøm på de medbragte instrumenter og spiller hele 27 elektrificerede sange.

De to andre optagelser er fra dobbelt-koncerten den 22.-23. juni 2006, hvor kvintetten blandt andet puster nyt liv i nummeret "Dirty Frank", som på det tidspunkt ikke var blevet opført live i 12 år, ligesom "Rats" og "Satan's Bed", der i lang tid før havde været fraværende på repertoiret til gruppens koncerter, bliver støvet af.

Det omfattende bokssæt udkommer i øvrigt på Pearl Jams eget label, "Monkeywrench”, og distribueres af Warner Music.

Du kunne være heldig at vinde et af de eksklusive bokssæt. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål – og nej, der er ingen valgmuligheder, det skulle være til at finde ud af. Og svaret er: Henrik Tuxen.

De heldige vindere, der får præmierne hurtigst muligt, er som følger:

Søren Gade
2100 København Ø

Stig Møberg
7000 Fredericia

Helle Windeløw
5700 Svendborg

Birger Gaard
4800 Nykøbing f.

Helle Justesen
6000 Kolding

Pearl Jams hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA