x

Mani Spinx mister bassist til James Morrison

Mani Spinx mister bassist til James Morrison

Ingen ringere end den engelske soul-popper James Morrison har rekrutteret den danske bassist Jakob Falgren til sin igangværende USA- og Europaturné.

Dermed vinker Jakob Falgren farvel til The Tokyo Motor Show, som er Mani Spinx’ faste backingband. Mani Spinx selv tager dog afskeden med ophøjet ro og afklarede følelser:

”Jeg har sat stor pris på Jakob både professionelt og personligt, og derfor er det selvsagt et tab for mig ikke at skulle spille med ham længere. Den følelse overskygges dog klart af glæden på hans vegne. En af mine rigtig gode venner har fået en enestående mulighed for at rejse rundt i verden med en dygtig kunstner, hvilket hans person og talent i høj grad begrunder, og jeg under ham selvfølgelig fuldt ud succesen,” lyder det således.

Mani Spinx har fluks reageret på Jakob Falgrens exit og har således allerede nu headhuntet en ny bassist i form af Nis Tyrrestrup, der blandt andet har spillet med Mads Langer.

Til efteråret udgiver Mani Spinx en ny ep, men det afholder ikke bandet fra at turnere hen over sommeren, hvor det vil være at finde på såvel Samsø som Skanderborg og Roskilde Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA