x

Hør A$AP Rocky og Pharrell sammen på nyt nummer

Hør A$AP Rocky og Pharrell sammen på nyt nummer

A$AP Rocky har allieret sig med Pharell, der er kendt for at spinde guld på stort set alt, han rører ved. Deres fælles track har titlen ''Hear Me''. 

Oven på Twitter-fejden mellem Wiz Khalifa og Kanye West, som du kan læse mere om her, har A$AP Rocky skrevet to tweets, der kommenterer dramaet, men lover gode nyheder for hans fans.

A$AP Rocky skrev: ''IDK BOUT ALL THE DRAMA , BUT ITS WAVY WEDNESDAY JU HEARD..... A$VP'', og fortsatte med: ''LORD PRETTY FLACKO JODYE STEPPED UP IN DIS PIECE .....A$VP JD VIDEO AND OTHER TREATS ON THE WAY, COZY TAPES COMING SOON!!!!'' – Og nu er ''Hear Me'' altså ude.

A$AP Rocky stammer fra Harlem, New York og er med i hip hop-gruppen A$AP Mob. Han udgav sit første mixtape i 2011, som modtog gode anmeldelser, hvilket førte til en pladekontrakt, og i 2013 udkom hans debutalbum ''Long. Live. A$AP'', der fik samme varme velkomst som det første mixtape. 

Rapperen har besøgt Danmark to gange. Sidst var på NorthSide Festival i 2014, hvor GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitterede med hele fem stjerner og skrev følgende roser: "Det er utæmmeligt og med kompromisløs rock 'n' roll-attitude, og det er vanskeligt ikke at lade sig rive med at den enorme vildskab og energi, og A$AP er da også nødt til at løbe ned blandt publikum for at give high fives og håndtryk, før koncerten afsluttes med maner. "That was incredible!", lød det fra Rocky i en strøm af kærlighedserklæringer til de fremmødte, før han gik af. Enig!"

Lyt til kollaborationen mellem A$AP Rocky og hitmageren Pharrell her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA