x

Alex Vargas debuterer i Store Vega

Alex Vargas debuterer i Store Vega

Danske Alex Vargas spiller sin første koncert i Store Vega i København den 27. april. 

Man kan vove at påstå, at eventyret startede, da Alex Vargas gav en udsolgt koncert på Ideal Bar tilbage i 2013 med sin room mate Jack Garratt som support, og siden da er det gået stærkt. I dag har unge Vargas været P3's Uundgåelige med singlen ''Shackled Up'' og har for ikke så længe siden udgivet sin anmelderroste ep ''Giving Up The Ghost'', som netop nu topper iTunes' hitliste. 

Bag sig har han en legendarisk optræden til GAFFA-prisen, der kastede et langt stående bifald af sig, samt en lang række udsolgte spillesteder. Blandt andet det prominente Paradiso i Amsterdam og Berghain i Berlin. Alex Vargas begejstrede sidst på brancefestivalen Eurosonic i Holland, hvor han og guitarist og co-producer Yommy Sheen tog både anmeldere og arrangører med storm. Forude venter koncerter på Latitude Festival og Bestival.

Det er ikke kun live at den talentfulde dansker tiltrækker sig opmærksomhed. Den engelske radiostation XFM har netop tilføjet ''Shackled Up'' til deres playliste, og nummeret er også i rotation på BBC Radio 1 og den hollandske statsejede radiostation 3FM. 

27-årige Alex Vargas flyttede fra Holte til London, da han var 17 for at arbejde på sin musikkarriere. Her dannede han bandet Vagabond, der nåede at spille to udsolgte turnéer og spillede koncerter på både Glastonnbury, T in the Park og V Festival. I 2010 gik Alex Vargas solo.

Billetter til koncerten i Store Vega er i salg nu via Vegas hjemmeside og Billetnet.

Hør en tryllebindende live-version af ''Shackled Up'' her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA