x

Video: Smuk indie-rocksang fra danske L E W

Video: Smuk indie-rocksang fra danske L E W

Den danske sangerinde L E W med det borgerlige navn Sara Lewis Sørensen debuterede i oktober 2013 med ep'en "Drenched In Night". Nu er hun klar med debutalbummet "Black Feathers", der udkommer den 22. april på pladeselskabet DME (Virgin Suicide, The Radar Post med flere). På GAFFA har vi fået lov til at holde premiere på videoen til førstesinglen "Lights On", der udkommer i dag.

Det kommende album er ligesom ep'en lavet i et samarbejde mellem Sara og Anders Wallin.

Om førstesinglen "Lights On" fortæller L E W:

"Lights On handler om stilheden lige efter en kæmpe rutsjetur. Et opgør, en uoverenstemmelse. Om at ville blive i lyset, i roen, om at vente og lade tingene komme til en, og lade tiden tale. "Stars light on a thousand songs", de uendelig muligheder der er lige foran os, om hvordan vi tager det vi føler os draget af og er umættelige for et uendeligt mere. Om ikke at fortabe os i årsag eller historie, men være i nuet og se hvad der kommer".

Hun fortæller endvidere dette om albummet:

"Vi ville gerne lave et album, der skulle være så tæt som muligt på, hvordan sangene lyder, når jeg spiller dem solo. Hvor ep'en var mere elektronisk og stramt produceret, tager albummet mere udgangspunkt i min performance live på guitar og vokal.

Udover Sara Lewis Sørensen og Anders Wallin medvirker også Jakob Høyer (Trentemøller) og Nils Grøndahl (Under Byen) på albummet, som er produceret af Sara Lewis og Anders Wallin.

Hør den nye single "Lights On" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA