x

Smuk video: Femstjernede Heidi Mortenson ser lyset

Smuk video: Femstjernede Heidi Mortenson ser lyset

 
Den danske sangerinde, sangskriver og elektronikamusiker Heidi Mortenson er klar med en ny single og tilhørende video til sangen "Lyset" fra hendes kommende album "Tid", der udkommer 11. marts. Se den smukke video med flotte naturbilleder nedenfor.
 
"Tid" kommer som opfølger til det internationalt anmelderroste album "Mørk" fra 2012, som fik stor anerkendelse fra blandt andet et af Tysklands mest prestigefyldte musikmagasiner De:bug (på trods af at teksterne er på dansk) og resulterede en opvarmingstjans på det canadiske band Austras Europaturné, ligesom det blev indstillet til GAFFA-Prisen og fik en femstjernet anmeldelse af GAFFA. Læs anmeldelsen her.
 
For nogle år siden flyttede Heidi Mortenson ud i en dansk skov tæt på havet efter at have boet i Barcelona og Berlin i 15 år. Projektet gik ud på at fordybe sig i musik, skabe plads til tanker og ikke mindst på at skabe et hjem i naturen, som hun vender tilbage til efter eventyr og storbyophold ude i verden. Ifølge Mortenson opstår der af og til en ensomhed og en eftertænksomhed, som på en og samme tid er forbandet og guddommelig. Netop denne veksling mellem pulserende storby og stille skov har lagt kimen til det nye album "Tid".
 
Trods eftertænksomheden er "Tid" dog et mere energisk album end forgængeren. Hvor "Mørk" var langsom melankoli, rummer "Tid" ifølge Mortenson mange numre i et betragteligt højere tempo og er mere elektronisk fokuseret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA