x

Oplev tre af fremtidens stjerner gratis i København

Oplev tre af fremtidens stjerner gratis i København

Den 20. februar slår Bremen Teater i København atter dørene op for Nye Toner. En aften, der fokuserer på talentfulde navne fra dansk musiks vækstlag, og det hele er ganske gratis. Aftenens navne er Klub 27, D/troit og Vores Allesammens, og DR P6 Beat-vært Carsten Holm er konferencier.

Bremen Teater har siden 2012 dannet rammen om Nye Toner, der blev grundlagt af Simon Kvamm med henblik på at sætte fokus på den sprudlende danske talentmasse. Til Nye Toner inviterer Bremen tre af af landets etablerede musik-personligheder til at give deres bud på det allerbedste fra den spirende undergrund.

Siden 2012 har Nye Toner rundet 11 arrangementer, hvor kuratorer som Carl Emil Petersen (Ulige Numre), Emil Simonsen (Suspekt), dj Le Gammeltoft, Nikolaj Vonsild (When Saints Go Machine), Silas Bjerregaard (Turboweekend) og Søren Huss har præsenteret nye artister som ANYA, Folkeklubben, Kentaur, MØ, Schultz and Forever, Sekuoia og mange flere

Bremen Teater kan nu løfte sløret for programmet til Nye Toner #12:

Pernille Rosendahl præsenterer D/troit
D/troit debuterede sidste år med ep'en "Do The Right Thing", som er deres skud på dansk soul anno 2015. Inden debuten overhovedet udkom, blev den spillet på national radio, og lyden af de hvide danske soul-drenge har efterfølgende også nået udlandet i form af deltagelse i radioshows og omtale på blogs. GAFFAs anmelder Espen Strunk tildelte Detroits ep fire stjerner under overskriften: "Velgørende injektion af klassisk soul til sommeren." Læs hele anmeldelsen her.

Kom helt tæt på D/troit i den spritnye video til "Soul Thing":

Pato præsenterer Klub 27 (billedet)
Klub 27, som består af Christian Guldborg Skotte og Haruna James Wasajja, vandt sidste år talentkonkurrencen KarriereKanonen arrangeret af Bandakademiet, DR P3 og P6 Beat og Smukfest. De leverer ungdomsenergi i en blanding af opdateret 60'er-psykedelisk rock blandet med en rappers flow. Klub 27 har blandt andet optrådt til P6 Beat Rocker Koncerthuset og er netop offentliggjort til både Roskilde Festival og Smukfest.

Shaka Loveless præsenterer Vores Allesammens
Bag Vores Allesammens står makkerparret Johs Nørrelykke og Birk Nevel, der, med baggrund i bands som Gypsies, Vincent Van Go Go og Are We Brothers?, er velbevandrede på den danske og internationale musikscene. Til foråret er de klar med et debutalbum, der med udgangspunkt i dansksproget psykedelisk soul ifølge Nye Toner kunne minde om et dansk svar på The Black Keys. Med sig på scenen har duoen Henrik Hamilton (Ginger Ninja, Shaka Loveless) og Lasse Boman (Are We Brothers?, Shaka Loveless, Gypsies, The William Blakes).

Nye Toner har også sin tilbagevendende musikquiz, hvor alle fra publikum kan deltage i hold af fire og quizze i deres paratviden om musik – ny som gammel.

Arrangementet er gratis, således at alle har mulighed for at opleve ny, god dansk musik. Den gratis billet kan hentes via dette link www.billetnet.dk/event/407857


Aftenens program:
Dørene åbner kl. 17.30
Musikquiz kl. 18.30 - 20.00
Koncerter kl. 20.15 - 23.00
Natbar kl. 23.00 - 05.00

Nye Toner #12
Bremen Teater
Lørdag den 20. februar 2016
Pris: Gratis entré
Billetsalg: www.billetnet.dk/event/407857
Facebook: www.facebook.com/events/1641600936103226

For mere information:
www.brementeater.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA