x

Distortion annoncerer fire nye kunstnere

Distortion annoncerer fire nye kunstnere

Den 1.-5. juni vil de københavnske gader og klubber blive indtaget af kæmpefesten Distortion. Distortions afslutningsfest Distortion Ø på Refshaleøen fredag den 3. og lørdag den 4. juni har nu offentliggjort de første fire navne, nemlig de fire dj's Dixon, tyske Helena Hauff, Brooklyn-baserede Aurora Halal og duoen HVOB fra Wien.

Dixon

Dixon spillede på Roskilde Festival 2015 og er nu klar til at skabe en fest på Distortion Ø, hvor han optræder tre timer. Gennem tre år er Dixon blevet kåret som verdens bedste dj af musikmediet Resident Advisor.

Helena Hauff

Distortion Ø på Refshaleøen lægger desuden scene til tyske Helena Hauff. Gennem hendes dj-residency hos den legendariske Golden Pudel Club i Hamborg har Helena Hauff skabt et mørkt og kompromisløst lydunivers med tysk techno og mørk lo-fi-lyd.

Aurora Halal

Brooklyn-baserede Aurora Halal, som er grundlægger af Sustain-Release-festival i New York, debuterer i Danmark på festivalen Distortion. Med dubby lo-fi-techno i dj-tasken skaber hun hypnotiske lydlandskaber, som rammer København til sommer.

HVOB

HVOB – Her Voice Over Boys – består af østrigske Anna Müller og Paul Wallner fra Wien. Siden debuten i 2012 har duoen repræsenteret fintfølende og melodisk house kombineret med elektronisk musik, der er rettet mod dansegulvet. Som med Aurora Halal er Distortion første gang, at HVOB spiller i Danmark.

Distortions musikprogram kickstartede i sidste uge med annonceringen af den svenske kultrapper Yung Lean samt den engelske provo-rapper Dean Blunt under sit nye alias Babyfather. Hermed listen over offentliggjorte navne til dato:

Dixon (Distortion Ø, 3.-4. juni)
Yung Lean (Distortion Ø, 3.-4. juni)
Aurora Halal (Distortion Ø, 3.-4. juni)
Babyfather (Distortion Club på Jazzhouse, 1. juni)
Helena Hauff (Distortion Ø, 3.-4. juni)
Hvob (Distortion Ø, 3.-4. juni)

Det offentliggøres på et senere tidspunkt, hvilken dag en artist til Distortion Ø optræder.Distortion 2016 finder sted fra onsdag 1. juni til søndag 5. juni 2016.

Onsdag: Gadefest på Nørrebro
Torsdag: Gadefest på Vesterbro
Fredag: Distortion Ø på Refshaleøen
Lørdag: Distortion Ø på Refshaleøen
Søndag: Hygge-arrangement

Distortion Club finder sted onsdag, torsdag og fredag på udvalgte spillesteder og klubber.

Billetsalg: Distortion Pass og dagsbilletter købes på billetlugen.dk/distortion

Website: www.cphdistortion.dk

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA