x

Kevin Parker fra Tame Impala: – Jeg må ikke være fuld, når jeg går på scenen

Kevin Parker fra Tame Impala: – Jeg må ikke være fuld, når jeg går på scenen

Når Tame Impala går på scenen i aften, er det foran en for længst udsolgt Falconer Salen.

Med deres to psychrock-album i bagagen, "Innerspeaker" og "Lonerism", udgav de australske musikere deres tredje og noget mere funky album "Currents" sidste år; et album, der høstede fem stjerner hos GAFFA og bragte det allerede berømmede Tame Impala til nye, internationale højder.

Efter flere europæiske koncerter bag sig og med endnu to uger "on the road'" indtog bandet København i går morges og har haft tid til at se sig lidt om i byen. Det fortalte Kevin Parker, da GAFFA mødte Tame Impalas ubestridte frontmand få timer før aftenens koncert. En koncert, man tilsyneladende kan glæde sig meget til – hvis man da ikke allerede gør det.

Hvad kan vi forvente af aftenens udsolgte koncert?

– Det bliver ret intenst. Der er nogle ret intense øjeblikke i sigte. En masse skør lyd, man aldrig har hørt før, og som man ikke er vant til at høre.

Hvad er dit favorit-track at spille for tiden?

– Det må nok være "The Less I Know The Better", selvom den er virkelig svær at synge live. Jeg skal koncentrere mig. Når jeg indspiller sangene, tænker jeg aldrig på, hvor svære de er at spille live. Jeg synger bare i mit studie for fuld udblæsning, men det er svært at styre falsetten, når man giver koncert. Det er en udfordring. Så jeg kan ikke drikke mig for fuld inden koncerterne mere. Det plejede jeg at være.

Hvad lytter I til i tourbussen for tiden?

– Vi sidder ofte bare med vores høretelefoner på, mens jeg arbejder på noget andet musik, jeg er i gang med. Men ellers Kendrick Lamar og ja, alt muligt.

Hvilke ritualer har I, før I går på scenen?

– Vi pjatter bare, og omkring en halv time før koncerten begynder vi helt naturligt at stresse rundt. Det må virkelig se underligt ud for andre.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– Der er ret meget på den. Men undertøj. Det mister vi altid. Lad være med at spørge hvorfor, det vil du ikke vide. Men jeg kan bare sige, at man mister det meget nemt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA