x

The Eclectic Moniker tager på Danmarksturné

The Eclectic Moniker tager på Danmarksturné

Der er gode nyheder til The Eclectic Moniker-fans. Bandet har netop annonceret, at de indtager Danmark på en ny tour med start i Vordingborg torsdag den 21. april. Over ti dage gæster de energiske og karismatiske Eclectic Moniker-drenge ud over Vordingborg byerne Odense, Svendborg, Aalborg, Aarhus og København. Det bliver gruppens første turné i mere end to år, så de kalder den selv en comeback-tour.

The Eclectic Moniker er snart akutelle med et nyt album, hvor den velkendte, eventyrlige og legende lyd har fået en strammere og mere 80'er-poppet tone. Inspirationen til dette album kommer ifølge drengene selv fra deres forældres musiksamlinger.

"Vi vil gerne lave noget musik, som vores forældre gik og lyttede til midt i firserne, Genesis, Elton John, Prince og Don Henley. Vi er gået autentisk 80'er på den," fortæller sanger og sangskriver, Frederik Vedersø. Den nye 80'er-lyd er også gennemtrængende på The Eclectic Monikers nyeste single, "The Wonder". Se musikvideoen nedenfor.

The Eclectic Moniker glæder sig til at præsentere de nye 80'er-toner til deres fans, når de bliver fremført på danske spillesteder til april. "Vi har haft så mange fantastiske oplevelser med publikum rundt omkring på de danske spillesteder og har rigtig mange hjertevenner og favoritsteder, som vi glæder os til at se igen," fortæller bandet.

Oplev the Eclectic Monikers nye lyd, eller få et genhør med bandets tidligere toner, på deres kommende tour i Danmark:

Vordingborg, Stars, torsdag den 21. april

Odense, Posten, fredag den 22. april

Svendborg, Harders, lørdag den 23. april

Aalborg, Skråen, torsdag den 28. april

Aarhus (spillested endnu ikke offentliggjort), fredag den 29. april

København, Lille Vega, lørdag den 30. april

Find biletter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA