Nyhed

David Bowies enke bryder tavsheden

Den legendariske musikers enke har lagt en kort besked op på sin Twitter-profil. Det er hendes første offentlige melding siden Bowies død den 10. januar.

David Bowies enke, Iman, har brudt stilheden siden hendes mand døde den 10. januar, med en kort besked på de sociale medier.

Bowie døde efter en 18 måneder lang kamp mod kræft. I dagene op mod hans død postede Iman en række små beskeder på Twitter, såsom: "Kampen er virkelig, men det er Gud også" og "Nogle gange kender du ikke et øjebliks sande værdi, før det er blevet et minde". 

Den tidligere model og skuespillerinde har nu lagt en besked op, der kort lyder: "Kærlighed & taknemmelighed - Iman". Se den her: 



 

 


Bowie og Iman blev gift i 1992. Parret har en datter sammen, Alexandria Zahra Jones, som blev født i 2000.

Bowie nåede at udgive sit sidste album, "Blackstar", to dage før sin død. Det kom på hans 69 års fødselsdag den 8. januar. Albummet har siden ligget i toppen af verdens hitlister, mens andre album fra legendens omfangsrige bagkatalog også har vundet indpas på listerne igen. "Blackstar" modtog fem stjerner af GAFFAs musikanmelder Finn P. Madsen, som skrev: "David Bowies genkomst på Blackstar er af næsten bibelske dimensioner, hvor han undfanger sit første lille mesterværk i mere end 30 år."

ANNONCE