x

GAFFA Library Sessions er klar med forårsprogrammet

GAFFA Library Sessions er klar med forårsprogrammet

De hyggelige og intime rammer på Biblioteket Frederiksberg danner igen i år rammen for GAFFA Library Sessions – interviews og minikoncerter foran publikum – og forårsprogrammet er netop blevet offentligjort. Som sædvanlig er vært og interviewer GAFFAs mangeårige skribent Henrik Tuxen.

Programmet er som følger:

Thomas Buttenschøn, tirsdag den 23. februar klokken 19-21 Billetsalget er i gang via Biblioteket Frederiksbergs hjemmeside.

Den charmerende singer-songwriter er aktuel med sit første engelsksprogede album, "Cana's Album" – en romantisk bryllupsgave til hans kone.

Saybia, tirsdag den 15. marts klokken 19-21

Søren Huss & Co. udgav i oktober 2015 deres første album i otte år og tager snart på Danmarksturné.

Michael Falch og Poul Krebs, tirsdag den 19. april klokken 19-21

Senior-sanger-sangskriverne er under navnet KrebsFalch aktuelle med deres første fælles album "Tomandshånd" og Danmarksturné til foråret

Mads Langer, tirsdag den 31. maj klokken 19-21

Charmetrolden hitter for tiden med singlen "3AM". I foråret udgiver han nyt album og tager på Danmarksturné.

Ved alle arrangementer er der liveinterview ved GAFFAs mangeårige skribent Henrik Tuxen, akustiske minikoncerter, salg af merchandise og mulighed for at stille spørgsmål og få autografer og tage billeder.

Billetsalget til de enkelte aftener åbner 14 dage før de enkelte arrangementer via Biblioteket Frederiksbergs hjemmeside

Medlemmer af GAFFA Plus Guld kan 14 dage før de enkelte arrangementer hente gratis billetter via GAFFA.dk/plus

Som altid er der en gratis slow beer på Vinstue 90 på Gl. Kongevej 90 på Frederiksberg for alle med billet til GAFFA Library Sessions.

Varm op med Thomas Buttenschøn, der spiller på Vandreguitaren, som i sidste uge blev købt af Tuborg Musikhjælp og doneret til Ragnarock, Danmarks Rockmuseum i forbindelse med Danmarks Indsamling:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA