Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Neon og kærlighed

Fredag bøjes kærligheden i neon, når den aarhusianske natklub, Double Rainbow, slipper farverne løs og lader kærligheden blomstre. Foruden gæsternes rolle i at skabe den mest pompøst farverige fest, er der naturligvis også inviteret en række musikalske gæster. Blandt disse findes den nye og lovende danske producer-duo, Bak & Lindemann, der præsenterer det lyttende øre for et fusionerende lydlandskab af dyb progressiv house og grum electronica.

Hvad: Neon & Kærlighed

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 12. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Kroppene mødes på HQ

Fredag skrues der endnu en gang op for varmen på det aarhusianske spillested og natklub, HeadQuarters. Medicinen serveres med den karakteristiske, seksuelle energi fra de to dj's, Mathias Smidt og Mick Hucknall-klonen, Thomas Dragsbæk, som sammen udgør markerparret i Sexual Healing. Lyden af de hede halvfjerdsere og de frække firsere vil udgøre det musikalske lydbillede, og mon ikke Marvin Gaye og Chic vil aflægge besøg på aftenens playliste?

Hvad: Sexual Healing

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 12. februar fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

CPH går Live!

Fredag aften i København kickstartes med CPHLIVE, når der rykkes ind på hjemmebanen. Der er dømt fri bar og lagt op til dansefest, når Farveblind placerer sig bag lydsystemet. Producer-duoen Farveblind har sin baggrund i det aalborgensiske musikkollektiv Lydtaet, født ud af det mørke undergrundsmiljø og søgende efter at levere forevigende sensationer af festlighed. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: CPHLIVE Session: Farveblind

Hvor: CPHLIVE, Sankelmarksgade 11, Kbh. V

Hvornår: 12. februar fra kl. 18.00-22.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

BLUNT Copenhagen er tilbage på Rust

Pladeselskabet BLUNT Copenhagen vender fredag tilbage til Rust i København, hvor de endnu en gang vil præsentere nye, spændende artister fra det lokale vækstlag. På den musikalske plakat findes blandt andre dj- og producerduoen Squad, udgjort af Emil Degner og Nekid, der sammen mødes om den sprøde electronica.

Hvad: Rust Natklub og Blunt: Squad

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 12. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tysken besøger igen KBH

Lørdag er der atter besøg syd fra grænsen, når tyske Michael Mayer lægger vejen forbi den københavnske natklub, Culture Box. Den tyske lydsmed har med sine skarpe produktioner opnået særstatus inden for dance-musik, som efterhånden har bragt ham omkring det meste af verden, og tiden har da også budt på spændende samarbejder med blandt andre Pet Shop Boys, Depeche Mode og Foals. Læs mere om aftenens program her.

Hvad: Culture Box Presents: Michael Mayer

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 13. februar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Venner i Kødbyen

Weekenden er fyldt med labels, der dykker ned i de danske natteliv for at fremvise sit fedeste skud på stammen. Lørdag kigger pladeselskabet Iboga indenfor i KB18 i Kødbyen, og det er naturligvis med mange spændende kunstnere under armen. Som aftenens hovednavn står israelske Rocky, som blandt andet får følgeskab af Flowjob og Emok.

Hvad: Iboga & Friends

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 13. februar fra kl. 23.55

Hvordan: Facebook-event

 

Club supreme!

En af dansk hiphops grand old men, DJ Typhoon besøger lørdag Klub Vega, når han med venner udgør konceptet Club Supreme på Ideal Bar. Lydbilledet vil indeholde alt fra gode gamle klassikere og nye bangere indenfor hiphop, r&b og dancehall.

Hvad: Club Supreme: DJ Typhoon & Friends

Hvor: Vega Klub, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 13. februar fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA