x

Fremtiden usikker for kommende Natasja-album

Fremtiden usikker for kommende Natasja-album

Billeder: Natasja på Spot 2006-festivalen i Århus

Da Danmarks ukronede dancehall-dronning Natasja døde ved en bilulykke på Jamaica klokken 05 natten til søndag lokal tid, kun 32 år gammel, efterlod hun sig ikke kun et massivt tomrum på den danske musikscene og et stort savn. Natasja havde også næsten færdigindspillet et nyt album med titlen ”I Danmark Er Jeg Født”, som skulle have været udsendt 27. august.

Men om pladen nu bliver udsendt som planlagt, udskudt eller skrinlagt, er i skrivende stund uvist, fortæller Ekstra Bladet.

– Altså, det er jo så nyt. Det skete i går. Der skal lige gå et par dage, inden vi kan tage stilling til noget som helst, siger promotionchef Lewis Colston fra pladeselskabet Playground til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet kan også oplyse, at bilen, Natasja forulykkede i, kørte frontalt ind i en lysmast i bydelen St. Catherine i Jamaicas hovedstad Kingston. Ved ulykken blev føreren og den ene passager alvorligt kvæstet, mens de to øvrige passagerer, herunder Natasjas nære veninde og kollega, den danske sangerinde Karen Mukupa, slap uden større skrammer. Politiet undersøger nu, om bilens chauffør, der er en af de kvæstede, var påvirket af stoffer eller alkohol.

Natasjas MySpace-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA