x

OK Go udfordrer tyngdekraften i ny flot video

OK Go udfordrer tyngdekraften i ny flot video

I amerikanske Ok Gos nye musikvideo til sangen "Upside Down & Inside Out" er Damian Kulash, Tim Nordwind, Dan Konopka og Andy Ross flyvende over Rusland. Chicago-bandet er i videoen vægtløse i det russiske luftrum.

Med den imponerende tre minutter lange video opnår bandet nye højder for musikvideoproduktion om bord på et fly over Putins land.

Som forberedelse til videoen gennemgik bandet et tre-ugers træningsprogram hos ROSCOSMOS – som er det russiske svar på NASA – og videoen er således skabt med hjælp fra Rusland, nærmere bestemt Ruslands S7-fly.

OK Gos forsanger Damian Kulash Jr. har sammen med Trish Sie instrueret "Upside Down & Inside Out"-videoen, som begynder med en oplysning i ægte amerikanske ånd: "Hvad du skal til at se, er virkeligt".

Hvad der udspiller sig er kulminationen på Kulash Jr's ønske om at "lave en vægtløs video", som sangeren udtaler til Rolling Stone.

"Upside Down & Inside Out" er at finde på bandets seneste album, "Hungry Ghosts" (2014).

Se bandets akrobatiske udfoldelser i "Upside Down & Inside Out" her:

 

 
OK Go - Upside Down & Inside Out

Hello, Dear Ones. Please enjoy our new video for "Upside Down & Inside Out".  A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit

Posted by OK Go on Thursday, 11 February 2016

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA