x

Devo til Benicàssim

Devo til Benicàssim

Den spanske Benicàssim Festival er kommet med en lang række navne i de seneste uger, men selvom der i sidste måned blev offentliggjort navne som Kings Of Leon og UNKLE, hvilket lignende en afrunding af programmet, er der nu blevet tilføjet et sidste hovednavn.

Det drejer sig om ingen ringere end new wave-pionererne Devo, der nok er bedst kendt som sangene "Whip It" og "Girl You Want".

Bandet debuterede i 1978 med albummet med den fænomenale titel "Q: Are We Not Men? A: We Are Devo!", der blandt andet indeholder en temmelig utraditionel cover af "(I Can't Get No) Satisfaction" og singlen "Mongoloid".

Bandet har ikke udsendt et album siden "Smooth Noodle Maps" fra 1990, men turnerer fortsat og har indspillet numre med jævne mellemrum inklusive en cover af Nine Inch Nails-sangen "Head Like A Hole" til soundtracket til Jackie Chan-filmen "Supercop".

Devo er desuden kendt for at optræde i gule kedeldragter og de karakteristiske orange Energy Dome-hatte, og kombinerer man det outfit med sange som "Beautiful World" og "Whip It" er der lagt op til en særdeles underholdende fest.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA