x

Crowded House til Danmark

Crowded House til Danmark

Billedet: Crowded Houses Neil Finn og Nick Seymour

Den 2. juli udgiver det newzealandske/australske popband Crowded House deres første studiealbum, “Time On Earth”, efter gendannelsen af gruppen. Og 8. oktober spiller de så på Train i Århus og dagen efter i Amager Bio.


Albummet “Time On Earth” er dedikeret til mindet om den tidligere Crowded House-trommeslager Paul Hester, som i 2005 begik selvmord. Bandet består i dag af frontmand Neil Finn, bassist Nick Seymour, Mark Hart og deres nye trommeslager Matt Sherrod.

Crowded House blev dannet i Melbourne i 1985. Bandet fik global succes i 1987 med deres kæmpehit “Don’t Dream It’s Over”. Siden har de stået bag en lang række hits, ikke mindst “Weather With You”, der som “Don’t Dream...” må betegnes som super-melodisk og er nærmest skræddersyet til fællessang.

Crowded House lavede i sin tid fire studiealbum sluttende med 1993’s “Together Alone”, og herefter best of-album, “Recurring Dream” som solgte over en million alene i Storbritannien. Bandet blev opløst i 1996 og afholdt i denne forbindelse en afskedskoncert uden for Sydney Opera for 120.000 fans.

Billetsalget til koncerterne starter fredag 29. juni kl. 10
Billetter kan købes på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA