Nyhed

Crowded House til Danmark

De gendannede riddere af den gode popsang spiller på Train i Århus 8. oktober og i Amager Bio 9. oktober

Billedet: Crowded Houses Neil Finn og Nick Seymour

Den 2. juli udgiver det newzealandske/australske popband Crowded House deres første studiealbum, “Time On Earth”, efter gendannelsen af gruppen. Og 8. oktober spiller de så på Train i Århus og dagen efter i Amager Bio.


Albummet “Time On Earth” er dedikeret til mindet om den tidligere Crowded House-trommeslager Paul Hester, som i 2005 begik selvmord. Bandet består i dag af frontmand Neil Finn, bassist Nick Seymour, Mark Hart og deres nye trommeslager Matt Sherrod.


Crowded House blev dannet i Melbourne i 1985. Bandet fik global succes i 1987 med deres kæmpehit “Don’t Dream It’s Over”. Siden har de stået bag en lang række hits, ikke mindst “Weather With You”, der som “Don’t Dream...” må betegnes som super-melodisk og er nærmest skræddersyet til fællessang.

Crowded House lavede i sin tid fire studiealbum sluttende med 1993’s “Together Alone”, og herefter best of-album, “Recurring Dream” som solgte over en million alene i Storbritannien. Bandet blev opløst i 1996 og afholdt i denne forbindelse en afskedskoncert uden for Sydney Opera for 120.000 fans.

Billetsalget til koncerterne starter fredag 29. juni kl. 10
Billetter kan købes på Billetnet.


ANNONCE