x

Se Medina til hest i ny musikvideo

Se Medina til hest i ny musikvideo

Medina er nu på banen med sin engelsksprogede single "We Survive". Singlen bliver lanceret med en musikvideo af en vindblæst Medina under sorte tordenskyer omringet af vilde heste.

Symbolikken med den storslåede natur er nøje velovervejet af den danske sangerinde.

"Musikvideoen til "We Survive" symboliserer ren styrke i sin fulde natur. Lige meget, hvad jeg oplever af udfordringer, overlever jeg, at jeg står stærkere bagefter. Styrken til at komme op igen søger jeg i naturen, og i den forbindelse er hesten et stærkt dyr, og vilde heste er endnu stærkere, så jeg synes, denne video er et symbol på min personlighed, udtaler Medina.

Singlen "We Survive" er en appetitvækker til sangerindens kommende engelsksprogede album af samme titel, som udkommer den 26. februar 2016.

"Det er fantastisk endelig at være tilbage. Det har været en lang skrive- og arbejdsproces med det engelske album, men jeg føler mig utroligt stolt af resultatet og glæder mig til at dele det," lyder det fra Medina, der satser på at erobre den skandinaviske såvel som den tyske musikscene med sin nye musik.

Selvom Medina i dag lige har smidt en single på gaden og melder ankomsten af et nyt album, har popprinsessen ikke sat sin dansksprogede musik på hylden. Til foråret er Medina aktuel med endnu en single. Her er der tale om en sang, som Medina-fans vil kunne genkende:

"Den kommende single har været luftet i en akustisk version på sidste års festivaler. Det har været hyggeligt at overhøre folk nynne med på den efter koncerterne – derfor bliver det spændende med modtagelsen. Jeg håber, sangen vil gøre folk glade og sprede en masse kærlighed," siger Medina om den danske single. Mens vi venter på, at Medinas nye poptoner skal få frit løb om 14 dage, kan du varme op til udgivelsesdatoen med videoen til Medinas spritnye single her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA