x

The Hold Steady spiller på Lille Vega

The Hold Steady spiller på Lille Vega

Den amerikanske gruppe The Hold Steady spiller i aften på Lille Vega i København, hvor de blandt andet vil spille materiale fra deres tredje og særdeles anmelderroste album ”Boys & Girls In America”, som i en femstjernet anmeldelse af GAFFAs anmelder blev sammenlignet med både Bruce Springsteen og Thin Lizzy og ofte lød som ”Jack Kerouac i front for The Who”.

GAFFA fangede guitaristen Tad Kubler inden aftenens koncert, hvor han blandt andet fortalte om, hvor han og frontmanden Craig Finn gik fra at spille kantet indierock i 90’erne i bandet Lifter Puller til at blive et selvudråbt bar band.

- Vi har brugt den term for at prøve at forklare, hvad vi gør. Jeg har altid tænkt på et bar-band som en gruppe gutter, der bogstavelig talt kan springe på scenen hvor som helst og underholde folk. Jeg vil ikke svine indie-rock til, for genren fylder en del i min pladesamling. Men samtidig var det som om, indie er blevet en meget eksklusiv klub, der udelukker folk, og jeg tror, det vi kan, er at gå på scenen og have det sjovt hvor som helst, og vi er meget inkluderende, hvilket får folk til at føle sig som en del af noget større.

The Hold Steady kan opleves live på Lille Vega i aften 26. juni i København.

Læs hele interviewet med The Hold Steady


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA