x

Klip: Run The Jewels fyrer op for den fede i studiet

Klip: Run The Jewels fyrer op for den fede i studiet

Killer Mike og El-P, tilsammen Run The Jewels, driller atter fans med et kort Instagram-klip, hvor man i baggrunden kan høre noget af det nye fra deres kommende tredje album. Du kan se klippet her forneden.

Duoen virker umiddelbart tilfreds med deres studieproduktivitet, konkluderer man, når man ser Killer Mike bappe på en ordentlig fed i klippet. En fejring eller umiddelbar inspiration? 

Album nummer to udkom sidste år og var overordnet set vellykket ifølge GAFFAs musikanmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr. Hun kvitterede med fire stjerner for "Run the Jewels 2" og skrev blandt andet: "Run The Jewels 2 er på sin vis lige så underspillet som titlen – ingen grund til at pakke det hele ind, det handler om at komme ind til benet med det samme. Overordnet set er albummet vellykket."

Run The Jewels var også at finde på årets Roskilde Festival, hvor de til trods for lydproblemer formåede at holde jul allerede i juli. GAFFAs Peter T. Aagaard kvitterede med fire stjerner og skrev: "Efter tre kvarters rap tour de force får vi deres måske bedste nummer "A Christmas Fucking Miracle". Det knaldhårde beat med anakronistisk bjældeklang tæsker af sted, mens de to juvelerer rapper om manglende anerkendelse, Amerikas dårligdomme og døde homies. Ser man bort fra lydproblemerne er det fornøjelse at holde fucking jul i juli med de to juvelerer."

Se Run The Jewels fyre op for Bob Marley-cigaretten til deres egne toner her:

 

#RTJ3

En video slået op af Killer Mike (@killermike) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA