x

Broken Twin før symfonikoncert: Det er, som om sangene får nyt tøj på

Broken Twin før symfonikoncert: Det er, som om sangene får nyt tøj på

Broken Twin alias sanger, sangskriver og pianist Majke Voss Romme spiller med symfoniorkestret Copenhagen Phil 18. februar i Konservatoriets Koncertsal i København. Vi har spurgt hende om, hvad vi kan forvente.

Hvordan er det gået i øvelokalet?

– Det er gået godt, og vi er stadig i gang. Jeg arbejder med tre forskellige komponister, Aya Yoshida, Nick Martin og Esben Nordborg Møller, som hjælper med at omarrangere sangene fra pladen. De er alle virkelig dygtige på hver deres måde, og det har været fedt at få deres inputs og sammen forsøge at finde en ny vej ind til sangenes kerne. 

Hvad kan vi forvente af koncerten?

– Det er som om, sangene har fået nyt tøj på, og det synes jeg egentlig klæder dem. Så jeg håber, at publikum får en ny og intens oplevelse af musikken. Og så plejer vi jo at være en lille gruppe mennesker på scenen, så det bliver selvfølgelig noget andet med stort orkester og dirigent.

Hvad gør du, lige inden du går på scenen?

– Jeg plejer at sørge for at være lidt alene, og så plejer jeg at mødes med dem, jeg skal på scenen med. Så vi kan samle os sammen. Måske skal jeg have en lille sjus inden. Det er godt for stemmen..

Hvad står der på din forplejningsliste?

– Vin, øl, vand, nødder og den slags… Egentlig ikke noget ekstraordinært. Men måske der skal whisky på listen, så jeg kan få den der sjus.     

Hvad hører du i turbussen?

– Jeg lytter en del til Townes Van Zandt for tiden. Og Tom Waits' gamle plader. Og Benjamin Smoke…. Og så en del David Bowie lige nu. Det er kun på sin plads.  

Copenhagen Phil giver i den kommende uge fire såkaldte 60 Minutes-koncerter med navne fra rock-, pop- og dj-verdenen:

17. februar: Med Den Sorte Skole (udsolgt)

18. februar: Med Broken Twin Find billetter til koncerten via GAFFA Live

19. februar: Med Love Shop (udsolgt)

20. februar: Med Nikolaj Nørlund Find billetter her

Varm op med "No Darkness":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA