Nyhed

Snowbombing offentliggør programmet for Igloo-scenen

Fatboy Slim har fået en hel aften for sig selv ved den østrigske festivals Arctic Disco

1800 meter over havoverfladen på toppen af østrigske Mayrhofens bjerg Ahorn har den elektroniske Snowbombing-festival sat en iglo og en scene til fest under en frostklar nattehimmel, når der skal være Arctic Disco i dagene fra den 4 til d. 9. april. Det er nu offentliggjort at de otte dj's, der skal gribe til knapperne under Iglooens dække er Nic Fanciulli, Ben Pearce, Kerri Chandler, Heidi, Hannah Wants, My Nu Leng, Fatboy Slim (billedet)og Shy FX, og programmet er som følger:

Mandag d. 4.: Nic Fanciulli og Ben Pearce

Tirsdag d. 5.: Kerri Chandler presents Kaoz Theory med Heidi


Onsdag d. 6.: Hannah Wants og My Nu Leng

Torsdag d. 7.: Fatboy Slim

Lørdag d. 9.: Shy FX


Snowbombing byder i år på et usædvanligt varieret musikprogram, og det mærkes på Arctic Disco-holdet, der spænder sig vidt fra Fanciullis tech-house over Chandlers bløde grooves til Fatboy Slims umiskendelige britiske big beat og til sidst, men ikke mindst et formodet eksplosivt genreanarki med Shy FX til lige at smelte det sidste sne væk fra bjergsiden.

Årets Snowbombing byder på et væld af forskellige kunstnere ud over dem, der skal spille til det arktiske disko på Ahorn-bjerget. Disse tæller blandt andre The Prodigy, Jungle, Bastille, Skepta, Idris Elba, Groove Armada og Craig David.    

Tjek det fulde program til Snowbombing på festivalens hjemmeside.


Pakkebilletter kan købes her.

Få indtryk af Fatboy Slims evner som dj i nedenstående video:


ANNONCE