Overskud fra afdødt bands musik går til familiemedlemmer

Overskud fra afdødt bands musik går til familiemedlemmer

Overskuddet fra singlen "Boys That Sing" af det afdøde band Viola Beach går til bandets familiemedlemmer. Pladeselskabet Communion Music har valgt at donere overskuddet fra singlen til bandets familie. Det bekræfter Communion Music i en statusopdatering på Facebook, hvor pladeselskabet mindes den afdøde britiske gruppe.

I statusopdateringen sender pladeselskabet de varmeste tanker til familie og pårørende samtidig med, at de hylder det unge bands musikalske præstationer:

"At være sammen med bandet var at være sammen med en gruppe fyre, hvis band du har lyst til at være en del af," skriver Communion Music, der yderligere fortæller, at bandet var en flok fightere på musikscenen. I stedet for at sidde i et støvet musikstudie og vente på, at spillejobs automatisk indtog deres tourkaldender, valgte Viola Beach at tage skeen i egen hånd og opsøge verden med deres musik. Drømmen var at spille ved hvert eneste show de kunne komme i nærheden af, indtil hele verden kunne synge med på deres sange.

Men fremtidsdrømmen brast efter koncerten på festivalen "Where's The Music" i Norrköping i Sverige den 13. februar 2015. Viola Beach omkom i en trafikulykke ved Södertäljkanaen cirka 30 kilometer sydvest for Stockholm. Bandets bil stoppede ikke ved den oprejste bro på den svenske vej E4 og fortsætte i stedet 25 meter ned i Södertäljekanalen. (Læs mere om ulykken her) 

Pladeselskabet Communion Music havde kun fornøjelsen af at huse det britiske popband for en kort periode. Men på trods af den korte tid havde Viola Beach gjort sit musikalske indtryk på pladeselvskabet. Ifølge Communion Music havde musikgruppen både musikalsk talent og flair for sangskrivning.

Ud over at Communion Union er i dyb sorg over tabet deres musikalske talent, sender pladeselskabet deres varme tanker til familie og pårørende. Pladeselskabet vælger derfor at annoncere, at overskuddet fra bandets senest udkomne single, "Boys That Sing", skal doneres til bandets familiemedlemmer.

Viola Beach bestod af den 19-årige sanger og guitarist Kris Leonard, den 19-årige gitarist River Reevers, den 24- årige trommeslager Jack Dakin samt den 27- årige bassist Thomas Lowe. Deres manager var 32-årige Craig Tarry, som også omkom ved ulykken.  

Det musikalske firkløver blev dannet i 2013 i  Warrington og har udgivet singlerne "Swings and Waterslides" fra september 2015 samt "Boys That Sing", der blev offentliggjort den 22. januar 2016. Lyt til drengenes seneste single her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA