x

Flume kaster en euforisk musikvideo på gaden

Flume kaster en euforisk musikvideo på gaden

Den australske musikproducer Harley Edward Streten aka Flume er aktuel med musikvideo til singlen "Never Be Like You", hvor den canadiske sangerinde Alessia De Gasperis Brigante aka Kai er gæstesanger.

Bevægende fliser, et roterende loft og visuelt fordrejet elskovsscene er en del af musikvideoen til singlen "Never Be Like You". Musikvideoen er instrueret af Clemens Habricht, der tidligere har instrueret musikvideoer til andre bands som Bloc Party, Tame Impala og The Presets. I videoen spilles parret f Sophie Lowe ("The Slap") og Sam Reid ("Riot Club").

Singlen er førstesinglen fra Flumes kommende album "Skin", som forventes at udkomme i år. Singlen tager udgangspunkt i sangerinden Kais egen liv.

"Den handler om et tidspunkt i mit eget liv, hvor alt går rigtig godt, og hvor min indre sabotør prøver at gøre, hvad hun gør bedst," udtaler den unge sangerinde til musiksitet Triplej. Singlen har fået 21 millioner streams siden udgivelsen sidste måned. På den internationale Viral Charts 50 har sangen en førsteplacering, mens sangen har er valgt som "Ugens Uundgåelige" på P3 i denne uge. Se musikvideoen til singlen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA