x

Smuk folk-pop: Se de Spot-aktuelle prisvindere Northern Assemblys nye video

Smuk folk-pop: Se de Spot-aktuelle prisvindere Northern Assemblys nye video

Det aarhusianske band Northern Assembly vandt i efteråret den lokale musikpris Fatter Eskil-prisen. Præmien var blandt andet, at bandet skulle spille på dette års Spot Festival. I anledningen af at Spot nu har offentliggjort Northern Assembly til dette års festival, har GAFFA som de første fået æren af at offentligøre en ny musikvideo fra Northern Assembly.

Videoen er til nummeret "Ecclesiastes", som er det første nummer på Northern Assemblys debut-ep. Videoen er indspillet i Den Gamle By i Aarhus.

Northern Assembly er en gruppe af nordiske unge mennesker som navnet antyder. Gruppen spiller poetisk folk-musik, og lyden er inspireret af blandt andre Mumford and Sons, Bon Iver og Ben Howard. Gruppen har forsøgt at tage folk-genren til sig på flere planer end blot lyden. Blandt andet har Northern Assembly afholdt stue-koncerter for særligt dedikerede fans.

Gruppen, som består af Andreas Bevan (vokal og guitar), Dina Danielsdatter (vokal, mandolin og piano), Jens Hedegaard (trommer og vokal) og Jesper Smalbro (bas og vokal), udgav tilbage i 2014 deres første ep. Gruppen var aktuelle med deres anden ep tilbage i september sidste år, kort tid før gruppen modtog Fætter Eskil-prisen.

Northern Assembly spiller i øvrigt tre koncerter i Schweiz i dagene 19.-22. februar. Se hele gruppens turnéplan her.

Se den nye Northern Assembly-musikvideo "Ecclesiastes" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA