x

Kristian Leth og Ralf Christensen gennemgår Bowie-album live

Kristian Leth og Ralf Christensen gennemgår Bowie-album live

Den 6. maj gennemgår musikjournalist Ralf Christensen og musiker, forfatter og journalist Kristian Leth David Bowie-albummet "Ziggy Stardust and the Spiders from Mars" fra 1972 på Bremen Teater i København.

Denne Album Live-session er en improviseret gennemgang af det klassiske Bowie-album sang for sang. En show, hvor man også bliver præsenteret for anekdoter omkring David Bowies femte studiealbum, der fortæller en fiktionshistorie om Dawid Bowies alter ego, rockstjernen Ziggy Stardust.

Ud over at forestillingen bliver et musikalsk genhør med albummet, som ifølge en GAFFA-læserafstemning er hans allerbedste, bliver det en mindeaften om den afdøde musiklegende. En aften, hvor kunstnerens indflydelse og musikalske arv bliver vendt i et større perspektiv – og hvor Christensen og Leth fortsætter aftenen med et dj-sæt.

Det er ikke første gang, at Ralf Christensen og Kristian Leth laver en Album Live-session med et af David Bowies værker på Bremen Teater. I 2015 satte de fokus på albummet "Heroes" fra 1977. Nu er det så tid til "Ziggy Stardust and the Spiders From Mars".

Samtidig crowdfunder Christensen og Leth en ny sæson af deres Album-programmer, som i 2011-2012 kørte på DR P6 Beat og i 2015 genopstod på internetradioen The Lake. Læs mere om indsamlingen her.

Billetter:
Bremen Teater
Fredag den 6. maj 2016
Pris: 75kr + gebyr
Find billetter via GAFFA Live

Mens du venter på, at det bliver forår, kan du se David Bowie performe titelnummeret fra albummet i en liveversion fra 1972/73:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA