Tårn og Moses: 'Andreas' giver fælleskoncert på Spot

Tårn og Moses: 'Andreas' giver fælleskoncert på Spot

Både r&b-gruppen Moses: "Andreas" og de poetiske drenge fra Tårn giver koncert hver for sig på dette års Spot Festival, men nu offentliggør de to grupper, at de også går sammen og giver én lang koncert under Spot Festival 16.

Den lange Spot-koncert er et forsøg på at udfordre de normer, der findes inden for den måde, vi oplever musik på. Koncerten vil bestå af numre fra begge bands, men de to grupper vil også fremføre numre sammen.

I anledning af denne fælleskoncert på årets Spot Festival går de to grupper også sammen for at lave en live-session-koncert fra musikstudiet Millfacotry i København den 15. marts.

Denne live-session vil ikke være en helt almindelig en af slagsen. De to grupper vil invitere 15 dedikerede fans med ned på Millfactory, hvor de vil opleve koncerten på tætteste hånd.

Alt imens 15 fans får denne unikke koncertoplevelse, bliver live-session-koncerten optaget på otte kameraer fra otte forskellige vinkler, så andre koncertgængere kan få opleve koncerten hjemme fra deres stuer.

Modsat den lange koncert, de to bands vil afholde sammen på Spot festival, vil denne live-session vare ydmyge 35 minutter og bestå af numre fra begge bands dog fremført som et samlet band.

Denne live-session kan streames gratis via Audux tirsdag den 15. marts klokken 20.

For at opleve de to gruppers fælleskoncert på Spot 16 kan du finde billetter via GAFFA.dk/festivalguide.

Se en præsentationsvideo af projektet:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA