x

Nyt TV-program søger musiktalenter

Nyt TV-program søger musiktalenter

Efter TV2’s succes med Popstars kommer også TV3 med en lignende serie, hvor man følger skabelsen af en gruppe. Serien får titlen "Rock Idoler", og denne gang bliver der tale om en rockgruppe med forsanger, guitarist, bassist, trommeslager og keyboardspiller. I den forbindelse søger produktionsselskabet Strix Television - der bl.a. står bag Robinson Ekspeditionen og Baren - talenter, der vil arbejde hårdt og ikke er bange for at have et kamerahold i ryggen.

Fem unge rockmusikere får muligheden for at danne et band, få en manager, et pladeselskab, den første single med tilhørende video og promotionturné - og hvis bandet er godt nok, er belønningen en kontrakt med pladeselskabet.

Fra midten af februar til midten af april skal der arbejdes i døgndrift i øvelokalet, i studiet og på turné, og bandet har et kamerahold med sig konstant - fra den første audition til dannelsen af gruppen og arbejdet med den, og også i privatlivet.

Hvis du er en erfaren rockmusiker mellem 21 og 35 år og synes, projektet lyder spændende, kan du melde dig til Rock Idoler på nedenstående adresse. Det eneste, du ikke må være, er kamerasky. Rock Idoler skal bruge en trommeslager, en bassist, en guitarist, en keyboardspiller og naturligvis en forsanger. Skriv til Rock Idoler og fortæl om dit talent, dine evner, din erfaring og dine idéer for fremtiden. Og skriv også lidt om dig selv, din personlighed og din baggrund – og naturligvis også om, hvorfor Rock Idoler skal vælge dig.

Hvis du vil være med, så skriv til:

Rock Idoler

Postboks 854

2100 København Ø

Mere info. TV3.dk eller tekst-tv side 359

Ansøgningsfrist 21. januar

GAFFA Online ønsker held og lykke!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA