x

Kanye West langer ud efter Pink Floyd-producer

Kanye West langer ud efter Pink Floyd-producer

"Jeg har ondt af dine børn. Jeg vil gerne sende dem gratis Yeezys for at gøre det godt igen for den ydmygelse, du har bragt over din familie". Dette er blot et af de tweets, som Kanye West har skrevet i kølvandet på producer Bob Ezrins indlæg i musikbrancheveteranen Bob Lefsetz' nyhedsbrev, hvor han kritiserer Kanye og skriver, at han ikke er noget særligt i forhold til sine nutidige kollegaer. Det skriver NME.

Bob Ezrin, der producerede "The Wall" sammen med Pink Floyd, og som også har arbejdet sammen med navne som Lou Reed, Peter Gabriel, Kiss og Alice Cooper, skriver i sit bidrag til nyhedsbrevet, at vi næppe vil citere Kanye Wests sange om 20 år.

"Ulig andre musikere inden for hans genre som Jay-Z, Tupac, Biggie eller endda MC Hammer for den sags skyld, er det usandsynligt, at vi vil citere fra særligt mange af Kanyes sange om 20 år. Han har ikke præsenteret nye veje indenfor den offentlige diskurs ligesom NWA, eller introduceret verden for en ny kunstform ligesom Grandmaster Flash, eller adresseret meningsfulde og mindeværdige sociale problemer gennem sin musik ligesom Marshall, Macklemore og Kendrick".

Da Kanye West læste dette, gik det som sædvanligt ikke stille for sig på Wests foretrukne sociale medie, Twitter. Rapperen brugte hele 14 tweets på at lange ud efter produceren, der også sammenlignede West med den type blotter, der afbryder en kritisk kamp ved at løbe nøgen hen over banen. Herunder kan du se de raserifyldte tweets fra Wests tastatur.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA