x

Run For Cover åbner butik

Run For Cover åbner butik

Pladeselskabet Run For Cover har stået bag udgivelser med Kasper Spez, Gisli, Lucie Baines og Niarn, og nu er de klar til at sætte et fysisk salgsted op som supplement til deres online-butik.

Folkene bag pladeselskabet åbner nemlig dørene for en butik i Århus 3. august, hvor man vil kunne købe plader, tøj, sko og lignende. I en pressemeddelelse skriver de kommende butiksejere:

"Eftersom den ene halvdel af Run For Cover er bosat i Århus, og vi længe har ment at Århus manglede en ordentlig niche-butik har beslutningen ikke været svær træffe. Efter at Dezigner Soundz (århusiansk pladebutik, red.) lukkede for nogle år siden har der manglet et alternativ".

"Run For Cover-butikken er i udgangspunkt en videreudvikling af vores netbutik runforcovershop.dk, bare med rammerne i en fysisk butik. Udover ALT i dansk rap kommer vi også til at udvide med sko, t-shirts fra svedige designere og meget mere - så der er virkelig noget at glæde sig til. Århus har altid været synonym med dansk rap, både p.g.a. af alle de gode rapnavne der er fostret i Århus men også p.g.a. Århus Took It, så at åbne en butik her virkede som det mest naturlige".

Run For Cover-butikken åbner 3. august klokken 10 i Tordenskjoldsgade 60 i Århus.

Run For Cover


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA