x

Dansk dj får prestigefyldt nominering

Dansk dj får prestigefyldt nominering

Det er efterhånden ikke længere nogen nyhed, at den danske stjerne-dj Trentemøller har modtaget en international pris eller nominering eller har spillet for ultra-kendisser. Men han er ikke alene om at vise det danske dj-flag ude i den store verden. Hans kollega Nima, med efternavnet Gorji, har også modtaget en nominering til de prestigefyldte DJ Awards, der uddeles på Ibiza 27. september.

Prisen uddeles af en række dj-branchefolk med base på Ibiza, og at det ikke er nogen helt tilfældig lille pris, fremgår blandt andet af, at verdens måske mest omtalte dj for tiden, Mark Ronson, er nomineret sammen med andre top-dj’s som Sven Väth, Roger Sanchez, 2 Many DJs, Carl Cox, Louie Vega, Bob Sinclar, Ferry Corsten, Sander Kleinenberg, Felix Da Housecat, Tiga, Sasha og så den allestedsnærværende Trentemøller. Dj’sene er nomineret i en lang række kategorier, og Nima, der især spiller minimal house, er nomineret i kategorien ”Ibiza DJ”. Nima spiller da også mest på Ibiza, hvor han også har været bosat de sidste par år.

GAFFA.dk fik fat i Nima for en kommentar til nomineringen.
– Jeg er temmelig overrasket, fortæller Nima og fortsætter: – Det er en meget stor anerkendelse. Der er så mange dj’s her på Ibiza, så det er svært at gøre sig bemærket i mængden. Dét kan denne her nominering hjælpe med til.

Hvad så, hvis du ligefrem vinder prisen
– Det ved jeg ikke, for jeg synes allerede, jeg har vundet nu, bare ved at være nomineret. Dét er en meget stor anerkendelse.

Bliver du ved med at dj’e på Ibiza, eller har anerkendelsen også givet dig lyst til at prøve noget nyt?
– Ja og nej. Jeg har min base på Ibiza, men jeg rejser også meget, og det vil jeg blive ved med. Men der sker stadig utrolig mange spændende ting på Ibiza.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA