x

Se Jack White synge Stevie Wonder med The Muppets

Se Jack White synge Stevie Wonder med The Muppets

Jack White har indgået et samarbejde med det genoptagede børneprogram the Muppets. I denne anledning har White sammen med the Muppets husorkester lavet en coverversion af Stevie Wonders "You Are the Sunshine of My Life".

Det var i forbindelse med gårsdagens sæsonfinale af The Muppets, som blev sendt på amerikansk tv, at White sammen med the Muppets spillede en coverversion af "You Are the Sunshine of My Life".

I sæsonfinalen af the Muppets forsøger White sig som Kirsten Giftekniv, når han prøver at føre karakterne Kermit the Frog og Miss Piggy sammen.

I et tidligere indslag med White og Kermit fra gårsdagens program ser man Kermit komme kørende i sin bil, imens han syner Jim Hensons version af "It's Not Easy Being Green". Ved et lyskryds stopper Kermit op ved siden af en anden bil, hvori White sidder, imens han synger med på "You Are the Sunshine of My Life", som ifølge Kermit er hans og Miss Piggys sang

Scenen skifter, og de to venner Kermit og White sidder i samme bil og synger med på The White Stripes-singlen "Fell in Love With a Girl".

Se begge klip her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA