x

Nephew indspiller live-dvd

Nephew indspiller live-dvd

I 2000 trykkede Nephew den af på Roskilde Festivals nyindrettede campingscene, der dengang blot bestod af en ladvogn, der var trillet ind midt på campingpladsen. I 2004 rykkede nevøerne så ind på den autoriserede del af festivalpladsen, hvor de indtog Odeon-scenen. Fredag nat er det så Orange Scene, der skal agere kulissen for Nephews tredje koncert på Roskilde Festival, og denne affære, der hører til gruppens hidtil største live-optrædener, skal foreviges på dvd:
- For os er der noget helt særligt over denne begivenhed, der udspiller sig på den magiske dato 07-07-2007. Det vil vi gerne gøre noget helt specielt ud af, forklarer Simon Kvamm til gaffa.dk.

Udover en bred vifte af hits fra især Nephews to seneste album vil koncerten bl.a. byde på spektakulære visuals og gæsterap:
- Kunstnerkollektivet Ingen Frygt vil sørge for nogle helt unikke visuelle rammer for vores koncert, og L.O.C kigger også forbi, fortæller Simon Kvamm, og tilføjer, at det også er tanken, at dvd’en - på den ene eller anden måde - kommer til at indeholde Nephews remake af Timbalands aktuelle single ”The Way I Are”.

Nevøerne indtager Orange Scene fredag kl. 01. og bandet opfordrer publikum til at bidrage med mobiltelefonvideooptagelser. Det er påtænkt, at de bedste bidrag skal integreres på live-dvd’en. Læs mere herom på nephew.dk.

Nephews live-dvd fra Roskilde Festival 2007 udkommer - efter planen - til efteråret.

Nevøer på nettet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA